Hírek

Az elővételes jegyvásárlás vége

Péntek 16:00-ig válthatjátok meg elővételben jegyeiteket kedvezményes áron a Halott Pénz x Wellhello hétvégére! A helyszínen is lesz jegyárusítás, napijegy 3990, 2 napos bérlet 6990 Ft-ért. Várunk benneteket!

Sportprogramok

Napközben sem fogtok unatkozni: lesz pingpong, vízibicikli verseny, foci éééés reszkessetek pokémonok! Ráadásul a két zenekar tagjai nem maradnak a backstage-ben, velük is találkozhattok mindezeken a programokon.

Regisztráljatok előre a sportprogramokra az alábbi linkeken:
Szombati vizibicikliverseny - https://goo.gl/forms/XQZMF4GAKBHEIDY32
Szombati pingpong - https://goo.gl/forms/73adeelyXDZG3VCh2
Vasárnapi vizibicikliverseny - https://goo.gl/forms/Hk65ZXReelUn1wyv2
Vasárnapi focibajnokság - https://goo.gl/forms/hQVHTbrb7Vs5vTzG2

Az 1000 db Early Bird bérlet elfogyott

De aggodalomra semmi ok, a napijegyeken kívül több, mint 1000 db bérlet kapható még a Halott Pénz x Wellhello hétvégére!

Orfűi lakók kedvezménye

Az orfûi lakosok a Halott Pénz x Wellhello hétvégére a helyszínen (- és kizárólag ott) féláron vásárolhatnak jegyet személyi igazolvány ÉS lakcímkártya felmutatásával. A karszalag a helyszínen azonnal felkerül a kedvezményre jogosult csuklójára, az semmiképpen sem ruházható át. A kedvezményes jegy teltház esetén is rendelkezésre áll!

Hello Lányok és Apuveddmeg színpadok :)

A Halott Pénz x Wellhello hétvége két zenei helyszínének nevei Hello Lányok Nagyszínpad és Apuveddmeg színpad lesz :)

Szállás

Ha az egész hétvégére jössz, és a kempingben aludnál, számos szálláslehetőség áll a rendelkezésedre.
A fesztivál területén a sátrazás ingyenes. Ha komfortosabb körülmények között szállnál meg, bérleld ki összkomfortos faházaink egyikét, amelyekhez saját fürdőszoba és hűtő is jár. Ha pedig izgalmas, de kényelmes szállásra vágysz, vedd ki az egyik minikabinunkat. Ez egy exkluzív, 2 személyes zárható mini-faház árammal, világítással. Minden további részletet megtalálsz itt a weboldalon, a Szállás menüpont alatt. 

Elindult a jegyértékesítés!

Kétnapos bérletek:
Early bird: 4.990 Ft (az első 1.000 darab)
II. szakasz 5.990 Ft (a második 1.000 darab)
III. szakasz 6.990 Ft (az utolsó 500 darab)

Napijegyek: 3.990 Ft

A jegyek már megvásárolhatók ITT!

Halott Pénz x Wellhello hétvége Orfűn

Rendkívüli hétvégével várunk titeket az ország egyik legvarázslatosabb helyén, Orfűn. Töltsünk el együtt két napot egy gyönyörű tó partján, ami ezúttal egy másfajta találkozást ígér, mint egy "hagyományos" koncert! 

A koncerteken kívül közös programok és közönségtalálkozók is várnak titeket. Kifejezett célunk, hogy ne legyen nagy tömeg és a baráti-családias jelleg domináljon, ezért a jegyek és bérletek csak korlátozott számban kaphatók. Hozd el barátaid és szerezz melléjük újakat!

Program

július 30. szombat

Hello Lányok Nagyszínpad

 • Mary Popkids
 • Halott Pénz
 • PunnaBand

Apuveddmeg színpad

 • Járai Márk
 • Hősök
 • Odett
 • DJ Venom

július 31. vasárnap

Hello Lányok Nagyszínpad

 • Blahalouisiana
 • Wellhello
 • Margaret Island

Apuveddmeg színpad

 • Junkie Jack Flash
 • Antonia Vai
 • Marge
 • DJ R-Nold

Jegy

Napijegy

3.990 Ft

Kétnapos bérlet - az első 1000 db

4.990 Ft

Kétnapos bérlet - a második 1000 db

5.990 Ft

Kétnapos bérlet - az utolsó 500 db

6.990 Ft


Minikabin

20.000 Ft

Különleges minifaház a fesztivál területén belül, exkluzív, zárható, matraccal, árammal és világítással. Az ár 2fő / 2 éjre értendő.

Faház - 2 személyes

25.000 Ft

Összkomfortos faház a fesztivál területén belül, fürdőszobával, hűtővel. Az ár 2fő / 2 éjre értendő.

Faház - 3 személyes

30.000 Ft

Összkomfortos faház a fesztivál területén belül, fürdőszobával, hűtővel. Az ár 3fő / 2 éjre értendő.

Faház - 4 személyes

40.000 Ft

Összkomfortos faház a fesztivál területén belül, fürdőszobával, hűtővel. Az ár 4fő / 2 éjre értendő.
Jegyek és szálláshelyek megvásárolhatóak:
Tixa.huTicketportal

Info

Kedves Látogató!

A Halott Pénz x Wellhello hétvége Orfűn belépőjegyének megvásárlása csak akkor jogosít az eseményre való belépésre, ha elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

 

Belépés:

A fesztiválra belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.

Jegyekkel kapcsolatos információk:

Napijeggyel a fesztiválra belépni szombaton 12:00 órától, vasárnap 10:00-tól másnap hajnali 02:00 óráig lehet, másnap reggel 08:00 óráig jogosít a rendezvény területén való tartózkodásra. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja. Vasárnapi napijeggyel a rendezvény végéig, 2016. augusztus 1. 12:00 óráig lehet a fesztiválterületen tartózkodni.

Kétnapos bérlettel a látogató 2016. július 30. 12:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2016. augusztus 1. 12:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén.

A jegypénztár minden nap 0-24 h-ig működik.

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült - átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. - karszalag érvénytelen! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük.

12. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják. 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

Közlekedés:

A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! A rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket használd! A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni tilos!

Mit hozhatsz be és mit nem?

A rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Külön felhívjuk figyelmedet, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt sem hozhatsz be magaddal! A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben!

Alkoholos italt, üdítőt semmilyen mennyiségben, bontatlan ásványvizet legfeljebb kétliteres műanyagpalackban személyenként legfeljebb egy zsugort, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

Házi kedvencekre vonatkozó szabályok:

A fesztivál területére kizárólag pórázon vezethető, szájkosárral rendelkező házi kedvenceket lehet behozni, de inkább javasoljuk azok otthon hagyását. Házi kedvenceket a rendezvény területére csak abban az esetben lehet beléptetni, ha van érvényes oltási igazolványa és egy évnél nem régebbi a veszettség elleni oltása. Továbbá rendelkezik pórázzal, nyakörvvel, szájkosárral és bilétával a gazda telefonszámával. A fentiek megléte a rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a rendezvényre történő behozatalát.

Talált tárgyak:

Kérjük, a talált tárgyakat a csomag- és értékmegőrzőnél add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.

Egyéb:

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!

Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása - a hatályos törvények szerint - a rendezvény területén is tilos!

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A rendezvényen értékmegőrző üzemel.

A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget! A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk a megőrzők használatát!

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!

Feltöltés alatt

Szállás

Sátrazás

A rendezvényen a sátrazás - érvényes belépő bírtokában - ingyenes! A kemping területén kb 500 db. 2 személyes sátornak tudunk kényelmes helyet biztosítani.

 

Faházak

Ha faházban töltenéd az éjszakát, 18 db. 2, 3 vagy 4 ágyas, fürdőszobával, hűtővel felszerelt faház áll a rendelkezésedre. A faházak csak egyben, 2 éjszakára vehetők ki.
2 ágyas faház 2 éjszakára: 25 000 Ft
3 ágyas faház 2 éjszakára: 30 000 Ft
4 ágyas faház 2 éjszakára: 40 000 Ft

 

Minikabinok

Aki egy különleges minifaházban szeretne lakni a fesztivál ideje alatt, annak 10 db exkluzív, zárható, matraccal, árammal és világítással ellátott Minikabin áll a rendelkezésére.

A Minikabin ára 20 000 Ft / 2fő / 2 éj.

A Minikabin specifikációi:

Támogatók

Panorama Camping